Kjøretøy

MC - Bil - Buss

Motorsykkel

Vi er nå den eneste arrangøren i Norge og Norden som kan hjelpe deg med å leie helt nye sykler rett fra Harley-Davidson-fabrikken. Vi presiserer at Harley-Davidson nå har endret sitt eierskap, og vi har derfor valgt å ikke lenger være en del av deres eget "Authorized Tours", ettersom det gir oss flere muligheter til å leie sykler også av BMW etc i Sør-Afrika, Australia, New Zealand osv, men dette har ingen betydning for deg som kunde, ettersom du likevel får leie helt nye Harley-Davidson-sykler på alle turer i USA. Det at vi leier helt nye sykler rett fra Harley-Davidson gir deg som kunde trygghet og sikkerhet og helt nye sykler, framfor utrygghet og gamle, brukte sykler.

Kontakt oss på +47 9066 7074 og arve@route66usa.info så skreddersyr vi en tur for deg eller ditt firma - enten du vil ha Hollywood, Las Vegas, Grand Canyon med bil, buss eller motorsykkel i ca 5 dager eller hele reisen fra Chicago til Los Angeles i 2-3 uker.

VALG AV HARLEY-DAVIDSON PÅ ROUTE 66 I USA

Vår partner i USA er Harley-Davidson Motor Company, og deres partnere som er verdens største utleier av motorsykler. Vi har kjent staben i mer enn 15 år, og kan garantere de beste Harley-Davidson-syklene med den best mulige servicen. På lange turer som vi har, er det viktig å velge komfort framfor design og for å sikre at du får den motorsykkelen som passer best for turen. De originale HarleyDavidson-modellene på Route 66-turene er Electra Glide, Street Glide og Heritage Softtail. Kjører du med passasjer, burde du velge Electra Glide. Er du kortere enn 175 cm, anbefaler vi Street Glide om du skal kjøre uten passasjer. Kvinner, anbefaler vi Heritage Softtail, siden den er atskillig lettere og lavere. Om du har spesielle behov ut over dette, kontakt oss i god tid, når du booker turen.

HARLEY-DAVIDSON ELECTRA GLIDE

Anbefalt for dem som kjører med passasjer.

- Air-cooled Twin Cam 103™ with Integrated Oil-Cooler
- Reflex® dual disc linked Brembo® ABS brakes
- Length 102.4 inches
- Weight 879 lbs
- Electronic Throttle and Cruise Control

HARLEY-DAVIDSON STREET GLIDE

Anbefalt for dem som er høyere enn 170 cm.

- Air-cooled Twin Cam 103™ with Integrated Oil-Cooler
- Reflex™ Linked Brakes with ABS
- Length 96.5 inches
- Weight 810 lbs
- Electronic Throttle and Cruise Control

HARLEY-DAVIDSON HERITAGE SOFTTAIL

Anbefalt for kvinner og dem som er kortere enn 170 cm.

- High Output Twin Cam 103B™ engine
- High-performance dual disc - Brembo® brakes
- Length 94.7 inches
- Weight 755 lbs
- Reflex™ Front brake system with 40% reduction

DEN BESTE FORSIKRINGEN FOR
MOTORSYKLER PÅ ROUTE 66

Som deltaker på Route 66 turopplegg, vil du få de beste forsikringsavtalene for verdens vakreste eventyr – Route 66 USA – og andre turer.

UBEGRENSET ANTALL KILOMETER

Du kan kjøre så mye du vil.

VIP-FORSIKRING

I tilfelle hele sykkelen skulle bli skrotet, vil du maksimalt måtte betale noen tusen kroner. Fra og med januar 2018 er det nye regler på forsikring hos Harley-Davidson, og du kan velge den forsikringen du vil den dagen du tar ut sykkelen. For noen hundrelapper kan du oppgradere din forsikring om du vil. Dette får du mer info om på din velkomst-mail. Det koster deg med andre ord bare noen hundrelapper ekstra å ha de aller beste forsikringer hos det beste forsikringsselskapet i USA. For bare ca et par tusen norske kroner kan du får en super-forsikring som dekker deg på hele turen uansett om du skulle være uheldig å ødelegge en Harley-Davidson til en halv million kroner fullstendig, eller om sykkelen blir stjålet. Ingen har bedre forsikringer enn oss på sine Harley-Davidson-sykler.

Du har en bedre forsikring enn noen gang. Om du skraper eller forårsaker bulker i sykkelen, vil du kun få regning på dette, og ikke på hele motorsykkelen. Vi tilbyr de aller beste forsikringer.

EKSKLUSIVE MODELLER

Vi er fra 1.januar 2018 den eneste Route 66 arrangør i Norge og Nordens som kan tilby deg årets modell av H-D sykler rett fra Harley-Davidson. Vi i Route66 International legger stor vekt på trygghet, sikkerhet, erfaring og komfort.

Ikke glem å skaffe deg en reiseforsikring før turen.

VALG AV BIL PÅ ROUTE 66
GJENNOM ALAMO CAR RENTALS

Når du kjører bil på Route 66, så booker du bil selv. Vi anbefaler deg å leie hos Alamo Car Rentals i USA, som har det største utvalget, og du velger enkelt på www.alamo.com. Du må booke før du ankommer USA. Hvis du har problem med bookingen hos Alamo, ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.

Om du ønsker å kjøre cabriolet (engelsk: convertible), så anbefaler vi at du kjører fra Los Angeles til Chicago. Om du velger å kjøre fra Chicago til Los Angeles, så kan vi ikke garantere at du får leid en cabriolet, men vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg, om du leier via Alamo.

KJØRING AV BUSS PÅ VÅRE TURER

For dere som ønsker å slappe på Route 66 USA, mens noen andre sitter bak rattet så kan du sitte på med buss. Buss type vil variere basert på hvor mange på din gruppe som kjører buss.

Bussene vil kjøre sammen med motorsykkelene og bilene, den vil stoppe langs veien slik at det blir mulighet for å strekke på beina og mingle med andre deltagere på turen.

VALG AV BMW MOTORSYKKEL I
SØR-AFRIKA, NEW ZEALAND OG AUSTRALIA

I Sør-Afrika er vi partnere med Motorrad BMW. Vår turguide anbefaler å kjøre BMW motorsykkel på disse landeveisturene, da det er vanskelig å skaffe Harley-Davidson-sykler i den tilstand som vi krever at våre sykler er i dette landet. En annen grunn er veistandarden under deler av turen. BMW F800 GS og BMW R1200 GS er de vanligste motorsyklene. Om du ønsker å kjøre BMW R1200 RT modellen, må du bestille veldig tidlig.

Det er mulig å kjøre Harley-Davidson motorsykkel i Sør-Afrika, New Zealand og Australia, men til en høyere pris. Du må booke veldig tidlig. Kontakt oss for mer informasjon om du ønsker å leie en Harley-Davidson. - Alle BMW motorsykler kommer med top box. - Om du er kortere enn 175 cm, kontakt oss for å få valgt en motorsykkel med lavere ramme.

BMW F800 GS

Tilgjengelig i landene:

Sør-Afrika | New Zealand | Australia

- Water-cooled 798 cc two-cylinder engine
- Single & Dual disc floating brakes, ABS
- Length 2,320 mm
- Seat height 880 mm (partly adjustable)
- Weight 214-229 kg

BMW K50 R1200 GS

Tilgjengelig i landene:

Sør-Afrika | New Zealand | Australia

- Air/liquid-cooled four stroke
- 1,170 cc flat twin engine
- Single & Dual disc floating brakes, ABS
- Length 2,210 mm
- Seat height 850 mm (partly adjustable)
- Weight 212-238 kg

BMW K50 R1200 RT

Tilgjengelig i landene:

Sør-Afrika | New Zealand

- Air/liquid-cooled four stroke
- 1,170 cc flat twin engine
- Single & Dual disc floating brakes, ABS
- Length 2,232 mm
- Seat height 805 mm (partly adjustable)
- Weight 212-274 kg