TILLEGGSPAKKER

Og opplevelser på Route 66 USA

FOOD & ENTERTAINMENT

Prisene på våre turer inkluderer i utgangspunktet ikke mat og drikke. Alle våre tilleggs-produkter / utflukter er FRIVILLIGE, det vil si at du trenger ikke å bestille og betale disse.

Men 99 % velger disse, ettersom de er blant høydepunktene på turen. For å spare tid og penger har vi lagt inn utvalgte måltider. For mer info, kontakt oss

UNIVERSAL STUDIO/TRANSPORT I LA

Det er satt av en dag i Los Angeles hvor du kan besøke Universal Studio med oss. Universal Studio er kjent for filmer som Jurassic Park, Grusomme meg og Fast & Furious. Studioet tar deg bak scenene og viser deg hvordan filmene deres ble laget, men det er også en fornøyelsespark med berg og dalbaner. Dette blir en dag fyllt med opplevelser i Hollywood. For mer info, ta kontakt.

HELIKOPTER OVER GRAND CANYON/IMAX

Grand Canyon er verdenskjent og derfor vil vi gi deg den beste muligheten til å oppleve alt som er å oppleve i nasjonalparken. Dette inkluderer helikopter over verdensarven før vi kjører inn i parken. Denne pakken inkluderer også en IMAX film om historien til Grand Canyon som inkluderer indianerne som var bosatt der 3 000 år før den første europeeren oppdaget parken. Ta kontakt for mer info.