New Zealand

Dette er road trip for deg som ønsker å oppleve det beste med New Zealand

Opplev det beste av New Zealand

Varighet: 18 dager

Dette er road trip for deg som ønsker å oppleve det beste med New Zealand. Vi begynner turen i Auckland på nordøya og avslutter i Christchurch på den sørlige øya, og har enorme kjøreopplevelser hver dag.

Opplev det beste med New Zealand med våre mest erfarne turguider, på denne populære turen med vulkaner, hobbithull, “glow worm” huler, steder som Tongariro National Park, nyt strendene på Coromandel før vi kjører den spektakulære fergeturen mellom nordøya og den sørlige øya.

Ruten fortsetter på sørøya mot Christchurch gjennom vakre fjellpartier, regnskog og steder som Queenstown og Fiordland National Park.

Vi anbefaler på det sterkeste å leie BMW motorsykler på denne turen, da det er vanskelig å få tak i Harley -Davidson motorsykler i den tilstand vi krever at våre leiesykler har.

Om du fortsatt har lyst til å leie Harley-Davidson motorsykkel, så kan vi ordne dette, men det koster mer og bare om det bookes veldig tidlig.

DETTE FÅR DU HOS OSS:

Du kjøper en guidet tur av oss med norske guider.
Det er 2 norske guider på hver tur.
Vi hjelper deg med å bestille fly, kjøretøy og hotell.

DAGSPROGRAM

Dag 1

Velkommen til New Zealand og Auckland ”City of Sails”. Vi ser ann når flyet deres ankommer denne dagen. Blir bare en rolig dag etter en lang fly reise. Vi overnatter i Auckland.

 

Dag 2

Auckland.

Nyt Auckland med sine mange attraksjoner som The Skytower, Waiheke Island, Devonport Village, eller et båt cruise. Auckland har mange attraksjoner og by på, eller bare ta for seg mange av byens restauranter og puber.


Dag 3

Auckland City til Whitianga Ca. 235 Km.

Vi henter ut syklene og kjører den herlige ”The Pacific Coast Highway” i dag. Naturen er spektakulær. Når vi kommer fra New Zealands største by til den fredelige Coromandel halvøya, blir denne veien den virkelige ”biker paradis”. Unike ”varme strender”, gylden sand, fargerike strender, Coromandel har alt. Vi overnatter i Whitianga.

 

Dag 4

Whitianga til Rotorua CA 300 Km.

Denne morgenen vil fortsette sørover langs østkysten til Rotorua, et geotermisk ”wonderland ”og New Zealands kulturelle og åndelige sentrum med sine ”skyrocketing” geysirer, varme kilder og boblende varme svovel gjørmebassenger, et sted som ingen andre steder på jorden. Massevis av interessante stopp underveis på vei til Rotorua. Vi overnatter i Rotorua.

 

Dag 5

Rotorua til Waitomo ca 180 Km.

Du tror du er på settet til filmen ”The Hobbit” mens du kjører vestover i dag over frodige bølgende åser via ”Thermal Explorer Highway”. Waitomo er destinasjonen, hjemmet til de mange mystiske huler og grotter. Vi overnatter nær Waitomo.

 

Dag 6

Waitomo til Mt Tongariro Ca 270 Km.

I dag kjører vi mange småveier gjennom Bennydale, Mangakino og Lake Taupo. En kort og fin kjøre dag med mye natur. På slutten av dagen stopper vi langs veien med flott utsikt over Mt Tongariro, Mt. Ngauruhoe (Mt Doom i Ringenes herre Ringenes) og Mt Ruapehu. Vi overnatter i Tongariro National Park Village.

 

Dag 7

Tongariro National Park til Wellington Ca 320 Km.

Vi kjører sørover I dag, ned til Wellington, New Zealands hovedstad. Vi anbefaler et stopp på ” National Army Museum”, et museum som tar for seg alle kriger New Zealand har vært involvert i gjennom tidene. Wellington er en pulserende by med et mylder av  attraksjoner inkludert den berømte ”TePapa Museum ”. Vi overnatter i Wellington.

 

Dag 8

Wellington til Kaikoura via ”Cook Strait Ferry” Ca 260 Km.

Starter dagen med en 3-1/2 timers ”fergecruise” over Cook Strait til den sørligste øya på New Zealand, der er det ”alpene” som er ryggraden i landet. Vi kjører gjennom New Zealands berømte vingårder ved siden av  Stillehavet, før vi endelig ankommer Kaikoura. Hjemmet til de mektige hvaler, albatrosser, og andre sjøpattedyr og fugler. Sørg for at kreps er på menyen i kveld. Vi overnatter i Kaikoura.


Dag 9

Kaikoura til Hanmer Springs Village Ca 130 Km.

Den stor adrenalin dagen. Vi starter med og kjøre” Hundalee Hills” hvor synet mot ”alpene” er rett og slett fantastisk. Dere kan velge og bare slappe av i Hanmer Springs eller og ta for seg en av de mange attraksjoner denne lille landsbyen har å tilby. Blant annet sine ”open air hot pools”, skogsturer, og adrenalin pumpende aktiviteter som strikkhopping eller ta en jetbåt på elven. Mulighetene er store. Vi overnatter i Hanmer Springs Village.

 

Dag 10

Hanmer Springs Village til Punakaiki Ca 280 Km.

Det blir ikke noe bedre enn dette! Først opp, den legendariske Lewis Pass, før vi kommer inn i naturlig vegetasjon som endres raskt. Som du skrider over i en annen verden, det virker nesten som du går tilbake i tid, med lite eller ingen trafikk. Et fantastisk kystlandskap og en av de beste motorsykkel kystveier i verden. Vi overnatter Punakaiki.

 

Dag 11

Punakaki til Fox Glacier Village Ca 240 Km.

Dagen i dag kan bare beskrives som magisk. Vi kjører oss gjennom Jurassic Park ”regnskog”, og dette sammen med den spektakulære kystlinjen av Tasmanhavet, med utsikt mot de mektige Mount Aspring og Mount Cook med sine unike isbreer møter synet vårt. Etter en nydelig dag på sykkelen med hav, fjell og regnskog, kjører vi inn i den pulserende lille byen Fox Glacier Village, hvor det er mer moro i vente. Vi overnatter i Fox Glacier Village.

 

Dag 12

Franz Josef to Queenstown Ca 350 Km.

I dag kjører vi gjennom den legendariske ”Haast Pass” mellom innsjøer, over elver, ved siden av fossefall. Vi klatrer over fjellkjedene til ”Adventure Capital of the World ” via New Zealands høyeste forseglet veien, hvor vi kjører gjennom gamle historiske gull-gruvedrift landsbyer. Nok en perfekt dag bak styret på sykkelen. Vi overnatter i Queenstown.

 

Dag 13

Queenstown ”Hvile eller kjøredagen”.

Queenstown gir deg mange utrolige”once-­‐in-­‐a-­‐lifetime” muligheter å oppleve. Om det er en magisk dampbåt cruise på Lake Wakatipu, en gondoltur, rafting, eller den legendariske sykkeltur til Glenorchy. Bare for og nevne noen få ting som kan gjøres i Queenstown. For dem som har lyst setter guiden opp en dagstur på sykkelen til Bungii Jump, Go Cart etc .

 

Dag 14

Queenstown til Te Anau ca 180 Km.

Denne strålende kjøre dagen, vrir seg mellom ”Lake Wakatipu” og verdens mest fotograferte fjellkjede. Seinere på dagen vil vi være på vei mot Fiordland National Park, hjemmet til den legendariske Milford Sound, en rett og slett unikt område, kalt Eight Wonder of the World av Rudyard Kipling. Byen Te Anau som ligger ved en stor innsjø er din base for to netter. Vi overnatter i Te Anau.

 

Dag 15

Magiske Milford Sound Ca 220 km tur retur.

Vi tar en dagstur fra Te Anau til Milford Sound. Turen til Milford er bare magisk, det begynner med fine svingete veier hvor du vil finne deg selv langt nede i en dyp dal der den eneste veien opp , er gjennom ”Homer Tunnel”. Når vi dukker opp på andre siden fra ”mørket” kjører vi inn til selve Milford Sound. De som vil kan ta en fantastisk båttur på fjorden ved Milford Sound. Vi returnerer til Te Anau på ettermiddagen.

 

Dag 16

Te Anau til Lake Tekapo 430 Km.

Flere fjelloverganger, flere innsjøer, klarer du takle enda en fantastisk dag på sykkelen? Vi kjører nordover gjennom Lindis Pass til Mackenzie Country, hjemmet til New Zealands merino sau. Vi overnatter i Lake Tekapo.

 

Dag 17

Lake Tekapo til Christchurch Ca 260 Km.

Vi starter ut fra Lake Tekapo, deretter den suverene veien via Burkes Pass og ”Inland Scenic Route” gjennom Canterbury Plains mot Christchurch. Der vil vår fantastiske New Zealand tur dessverre slutte. På kvelden tar vi oss en bedre middag og mimrer tilbake på turen vi har hatt. Vi overnatter i Christchurch.

 

Dag 18

Hjemreise. Vi sier farvel med gruppa og setter snuta mot hjemlandet vårt. 

DETTE ER IKKE INKLUDERT:

Flybillett.
Hotell/overnatting.
Kjøretøyutleie: bil, motorsykkel eller buss.

Vi hjelper deg med å bestille kjøretøy, hotell og fly.

Ring oss på 90 66 70 74

Datoer for avreise 2023 og 2024

24. januar - 10. februar
30. mars - 16. april

Fornøyde kunder

Priser

Du kjøper en guidet tur av oss med norske guider.
Det er 2 norske guider på hver tur.
Vi hjelper deg med å bestille fly, kjøretøy og hotell.
Dette koster kun 19 966 kr

Kjøretøy

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi hjelper deg med å bestille kjøretøy, hotell og fly.

Ring oss på 90 66 70 74

Tommelfingerregelen er en stor bag eller ryggsekk pr. person pluss håndbagasje. All bagasje plasseres i følgebilen, bortsett fra det du trenger i løpet av dagen (Solkrem, regntøy, kamera osv.). Alle motorsyklene har oppbevaringsplass. Vi anbefaler å ta med salttabletter hjemmefra pga. varmt vær.

Ønsker du å bestille en tur,
eller bare vil bli kontaktet?

Fyll i dette skjemaet

Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer

Har du andre spørsmål?

Ring oss eller send en mail

Få et godt tilbud!

Gjelder bedrifter og privatpersoner.

Skriv din mail så kontakter vi deg med et godt tilbud.